ESKÜVŐ

Egyedi esküvői meghívók, menü-és ültetőkártyák, ültetési rend, asztalszámok, köszönetajándékok tervezése és kivitelezése.

Gondoltál már arra miközben az esküvői meghívók között böngésztél milyen jó lenne ez csak nem ilyen színben vagy nem ilyen méretben, más szalaggal, esetleg más mintával?

Ha most készülsz az esküvődre, biztosan te is szembesültél vele, hogy rengeteg fajta meghívó közül válogathatsz. Viszont koránt sem biztos, hogy Te és a jövendőbelid pont olyanról álmodtatok, mint amilyen másnak készült. Hiszen gondolj csak bele ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma elképzelés, mint ahogyan két egyforma esküvő sincs.

Mindenki igyekszik belevinni a saját stílusát az esküvőjébe, ezáltal is egyedivé tenni a a Nagy napot.

Hogyan dolgozom?

Először is felmérem az igényeket, ki milyen típusú meghívót, stílust, színeket stb.  részesít előnyben. Ezután, ha van már elképzelés akkor egyeztetjük a részleteket, majd pedig megtervezem az esküvői meghívót. Ha nincs, akkor küldök mintákat és ez alapján választhatjátok ki a szívetekhez legközelebb állót.

Ez még teljesen ingyenes minden jegyespár számára! 😉

Amennyiben tetszik az általam megálmodott esküvői meghívó, utána eldönthetitek, milyen papírból szeretnétek, hogy elkészítsem számotokra, több mint 30 szín és különböző stílusú papírok közül választhattok a gyöngyházfényűtől a dombornyomottig. Így lesz igazán egyedi a Ti meghívótok!

Elsősorban lézervágott esküvői meghívók készítésével foglalkozom, de készült már vintage stílusban is egyszerűbb darab külön kérésre.

Mennyibe kerül mindez?

Ez a kérdés gyakran felmerül főleg az egyedileg tervezett meghívók esetében. Mint már említettem maga a tervezés ingyenes, ha nem tetszik (mert az is előfordulhat) akkor nem kell érte fizetnetek semmit.

Ha megrendelitek a meghívót, akkor egyszeri díjat számolok fel általában 1800-3500 Ft között a grafika bonyolultságának (szerkesztési idő) függvényében.

Tökéleteset akarsz? Olyat amilyenek igazán a Ti vagytok?
Miért elégednél meg kevesebbel?


Tervezz velem reális áron, hogy álmaid esküvője ne csak álom maradjon!