Közösségi marketing

Közösségi oldalak integrálása

Közösségi marketing

Önnek van már Facebook oldala?

 A közösségi marketing ereje felbecsülhetetlen, ezeken az oldalakon való megjelenés pedig nélkülözhetetlen, egy cég vagy vállalkozás számára. Hiszen gondoljunk csak bele a Google után a Facebook, Twitter és társai oldalakon keresünk legtöbbször.

Viszont nem mindegy, hogy milyen a közösségi oldalunk. Arculatában, felépítésében passzolnia kell honlapunkhoz, hogy könnyedén megtaláljanak bennünket. Azonban ez még koránt sem minden. Megjelenhetünk az összesen is, ha nincs kidolgozott marketing stratégiánk a kampány kezelésre.  Ezeknek az oldalaknak egy vállalkozás szempontjából nem a “lájkvadászat” a célja, hanem a potenciális érdeklődők, vevők elérése és megtartása. Ehhez viszont kigondolt közösségi marketing stratégiára van szükség. Folyamatosan frissülő tartalmak, posztok, játékok stb. melyek fenntartják a látogatók érdeklődését irántunk.

A legtöbb cég online jelenléte manapság nem elképzelhető hirdetés nélkül! Facebook üzleti oldalunk másik nagy előnye, hogy minimális költséggel futtathatunk hirdetési kampányokat, melyek megtérülését diagramok segítségével mérni is tudjuk. Egyszerűnek tűnik akár magunknak is elindítani ilyen hirdetéseket, de konkrét eredmény elérése érdekében érdemes online marketinges szakemberre bízni kampányunk megtervezését és futtatását. A kattintás alapú hirdetések megjelenésével (CPC/ Cost per click- ami magyarul annyit tesz, hogy csak a valós kattintások után kell fizetni), az online marketing eszközeivel megfelelően tudjuk szűrni a célcsoportot, helyet, érdeklődési kört és egyéb elemeket. Mindig aktív, naprakész és érdekes híreket, akciókat közzétéve hihetetlenül jó eredményeket tudunk elérni mindezek segítségével.

Ne hagyja ki Ön se a  közösségi marketing által nyújtott lehetőséget! Költséghatékonyan, rengeteg látogatót biztosíthatunk weboldalunknak és erősíthetjük az internetes jelenlétünket, mindezek által növelhetjük vállalkozásunk bevételeit.

 kattide